Maapallon ilmastohistoria. Kasvihuoneista jääkausiin Juha Pekka Lunkka

ISBN:

Published: 2008

Paperback

206 pages


Description

Maapallon ilmastohistoria. Kasvihuoneista jääkausiin  by  Juha Pekka Lunkka

Maapallon ilmastohistoria. Kasvihuoneista jääkausiin by Juha Pekka Lunkka
2008 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 206 pages | ISBN: | 6.65 Mb

Maapallon ilmasto ja ympäristö ovat muuttuneet jatkuvasti koko maapallon historian ajan. Ennen ihmistä muutokset ovat olleet luonnollisia, ja ne ovat tapahtuneet vääjäämättä maapalloon kohdistuvien ulkoisten tekijöiden vaikuttaessa merien,MoreMaapallon ilmasto ja ympäristö ovat muuttuneet jatkuvasti koko maapallon historian ajan. Ennen ihmistä muutokset ovat olleet luonnollisia, ja ne ovat tapahtuneet vääjäämättä maapalloon kohdistuvien ulkoisten tekijöiden vaikuttaessa merien, mantereiden, jäätiköiden, ilmakehän ja elollisen luonnon vuorovaikutukseen.

Tuhansien viime vuosien aikana ihminen on muuttanut voimakkaasti ympäristöä, ja teollisesta vallankumouksesta lähtien ihminen on onnistunut muuttamaan myös ilmakehän koostumusta. Tämä vaikuttaa meneillään olevaan ilmastonmuutokseen.Tutkimusmenetelmät ovat kehittyneet nopeasti viime vuosikymmenien aikana.

Näin on saatu aivan uutta ja yksityiskohtaista tietoa maapallon pitkän ajan ilmastohistoriasta samoin kuin lyhyen aikavälin ilmastonmuutoksista.Maapallon ilmastohistoria tarkastelee ilmaston kehitystä maapallon koko historian eli 4,6 miljardin vuoden ajalta. Se esittelee mekanismeja, jotka ovat muuttaneet ja muuttavat maapallon ilmastoa. Teos avaa uusia näkökulmia ilmaston monimutkaisiin syy-seuraussuhteisiin ja selvittää, mitkä tekijät uhkaavat maapallon ilmastoa.

Samalla se taustoittaa ilmastonmuutoskeskustelua ja auttaa ymmärtämään, mitkä tekijät tieteellisen tiedon valossa vaikuttavat ilmastoon.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Maapallon ilmastohistoria. Kasvihuoneista jääkausiin":