Undskyldningen Hanne-Vibeke Holst

ISBN: 9788702115635

Published: 2011

ebook


Description

Undskyldningen  by  Hanne-Vibeke Holst

Undskyldningen by Hanne-Vibeke Holst
2011 | ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | | ISBN: 9788702115635 | 5.11 Mb

Operasjefen for Berliner Oper, Helena Tholstrup, skal motta en ærefull pris av den tyske kansleren. Prisen får hun fordi hun til tross for trusler har insistert på å gjennomføre premieren av en meget kontroversiell oppsetning.

Hennes vanskelige datter Sophie kommer til Berlin sammen med sin nye kjæreste Khalil, men Helena blir raskt overrasket over datterens valg av kjæreste. Dette tier hun om, slik hun har tiet om alt for mye før dette. Gjennom et dramatisk døgn tvinges hun til å konfronteres med alle løgner og hemmeligheter som har levd gjennom slekten i generasjoner.

I de sene nattetimene på sjefskontoret ved Berliner Oper må en presset Helena innse at fortidens fortielse kan få fatale konsekvenser i en nåtid som forlanger en unnskyldning.Helena Tholstrud, operasjef for Berliner Oper, tvinges til å konfrontere de hemmelighetene og løgnene som har gått som en rød tråd gjennom slekten i flere generasjoner. Hun innser at fortidas fortielser kan få fortale konsekvenser for nåtida. Dette er en roman i tre akter om lidenskap og løgn, sannhet og soning.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Undskyldningen":