Witte Inkt Erik Vrij

ISBN:

Published:

Paperback

254 pages


Description

Witte Inkt  by  Erik Vrij

Witte Inkt by Erik Vrij
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 254 pages | ISBN: | 8.54 Mb

2028. Europa viert tien jaar verrassende economische groei na de financiële crisis, dankzij de grootste Big Brother aller tijden: Euregist. Alle rechten en verplichtingen van elke Europeaan worden er sinds 2018 geregistreerd, van contract totMore2028. Europa viert tien jaar verrassende economische groei na de financiële crisis, dankzij de grootste Big Brother aller tijden: Euregist.

Alle rechten en verplichtingen van elke Europeaan worden er sinds 2018 geregistreerd, van contract tot snelheidsovertreding en van belasting tot testament. Een juridische technologiesector is uit de grond geschoten: rights-management. Het bedrijf van de lompe miljardair en Dutch dream Henk Vis domineert de sector vanuit Marken en andere belastingvrije locaties in Europa en Dubai.Als VS-president Anita Jones besluit een vergelijkbaar registratiesysteem in te voeren per 2029, slijpen de grote rights-managementbedrijven hun messen om deze reusachtige markt als eerste te veroveren.

Henks laatste kans op succes in Amerika en daarmee op overleving, hangt af van de overname van een Amerikaanse bank op Bermuda. Kort voordat de overname moet zijn voltooid, botst Henk hard op cultuurverschillen en vetes tussen oud en nieuw geld binnen zijn directie. Een samenzwering in het decadente Dubai dreigt hem op zijn gevoeligste plek te raken.

Zijn American dream hangt aan een zijden draadje, in handen van een aantrekkelijke Bermudiaanse advocate.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Witte Inkt":